Vill du börja i Kista SC. Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista SportsClub KFUM
Handboll P11

Vi i Kista Handboll är ett gäng tuffa tjejer och killar som tränar handboll och har ett gemensamt mål att sträva efter! Att träna med boll är dubbelt så kul när man gör det med kompisar, och här kan du bli bättre medan du har roligt. 

Vi med vårt handbollslag har varit med i vårens Handbollsfestivalen där vi  har vunnit flera matcher; dessutom har vi tränat med flyktingar från Ukraina för ett tag nu och hade gjort vårt bästa för att de skulle känna sig så välkomna och deltagande som möjligt. Vi tränar med både lång- och kortsidiga mål i tanken för att kunna nå upp de bästa resultaten både på plan och i livet i slutändan. 
Handbollsträningar i Kista SC är allsidiga och roliga, då vi blandar lek med bollkontroll och utvecklar strategiskt tänkande hos barnen som får själva att analysera och avgöra vad som är bäst i situationen för att senare få feedback från våra kunniga tränare.

 

Handboll för flickor och pojkar mellan 9-11år.  Vill ditt barn vara med? Skicka in en intresseanmälan via denna länk

Första matchen för säsongen
2022-10-09 14:49

Hejsan! 
Nu hade vi vår första match på stort plan, wohoo! Tack så jättemycket för alla som deltog och fantastiskt handbollsspel som vi fick se igår. Nu är det vila som gäller; så ladda upp inför nästa match.

Vi ses på träningen!

Handbollsfestivalen
2022-03-19 12:53

Idag vi varit bara 5 spelare på plan, men vi kämpade till slutet och förlorade inte en enda match.

5 matchen- 4 vinster, 1 oavgjört. 

 

Målvaktens tillförlitlighet, Försvarets stabilitet, Kraften i anfallet och Ledarnas utmärkta uppförande av matcherna - är nyckeln till framgång.

 

Grattis KIsta Handboll och KÄMPA VIDARE .

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemsskap
Webshop Handboll
Stötta Kista SC
Samarbetspartner