Vill du börja i Kista SC. Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista SportsClub KFUM
Japansk Ju Jutsu Knattar 6-9år

Terminsstart Knattar
2024-05-12 15:42

Hej du som är intresserad av att börja träna Japansk Ju-jutsu, eller har barn mellan 6 och 9 år som vill börja träna hos oss.

Vill informera att Terminens träningar börjar tisdagen den 20 Augusti (V.34), klockan 18:00, och intresset är stort. Ni kan redan nu anmäla er för provträning via mail, så ni får en plats i vår kölista.

Vi har i år utökat antalet barngrupper till 3st. 2st för barn över 9 år och en för barn mellan 6 och 9 år. Barn 9 år och över kallas för "Barn nybörjare / fortsättning" och har andra träningstider, samt en separat flik på denna site. Där finns även mer information om den gruppen.

 

Dom som anmäler sig sent kommer in på en väntelista. Och skulle någon sluta i klubben så är det den som är först i listan som blir antagen först.

Dom som ställt sig i kö på FÖRRA terminens väntelista har förtur, och dom som fått vårt välkomstbrev via E-post i början av Augusti, är antagna, och behöver bara komma ner till vår lokal utan ytterligare anmälan. Däremot kan man förlora sin köplats om man INTE hör av sig eller väljer att INTE komma ner och träna. Och då ges tillfälle för personer på höstterminens kölista att få den platsen.

 

Och som vanligt. Hör ALLTID av er till instruktören (se kontaktinfo), om ni har frågor.

/Håkan, huvudinstruktör för Kista Japansk Ju-jutsu.


Nyhetsarkiv
Terminsstart Knattar2024-05-12 15:42
 
Ansök om medlemsskap
Webshop
Webshop Fotboll
Webshop Handboll
Webshop Aerobics och Gymnastik
Stötta Kista SC
Samarbetspartner