Vill du börja i Kista SC. Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista SportsClub KFUM
Japansk Ju Jutsu Knattar 6-9år

NYHET!!! Knatteträning för barn 6 till 9 år.

Hej alla föräldrar.

Vi som instruerar Japansk Ju-jutsu, kommer att till Höstterminen 2024 starta en efterlängtad knattegrupp. Barn mellan 6 och 9 år kommer att få träna en lekfull variant av Kampsporten Ju-jutsu. Här kommer mycket koordination, lekfullhet och rörelseglädje utövas.

Efter att barnet fyllt 9 år, så kan barnet börja i barngruppen för nybörjare, där vi lär ut självförsvar UTAN slag, sparkar eller hårda ledbrytningar. Se flik för detta i huvudmenyn.

 

Mer info om denna träning, tider, kostnad m.m. läggs upp här på denna sida. Så håll utkik.

Det som är klart just nu är att vi börjar terminen Vecka 34, Tisdagen den 20 Augusti kl. 18:00.

Terminsavgiften kommer att vara 990:- / termin (från terminsstarten till graderingen i mitten av December). Vi kommer att ha träningsuppehåll under skolloven, även om barnen inte går i skolan.

 

För frågor om träningen, kontakta vår huvudinstruktör Håkan.

Tel: 070-7185947 Mail: japanskjujutsu@kistasc.com

 

 

Ju-jutsu Kai är den största ju-jutsustilen i Sverige och den organiseras av Svenska Ju-jutsuförbundet. Terminerna är ofta under samma tid som skolornas terminer. Och vi har INGEN träning under skolloven.

Du får provträna några gånger gratis i början av terminen, så att du kan känna om Ju-Jutsu är något för dig. Medtag i så fall en flaska vatten och oömma kläder. Vi har omklädningsrum för både killar och tjejer. Dom som vill forsätta träna efter gratisperioden på två veckor, gör en medlemsansökan enl. nedan.

Dom som inte bestämt sig redan, kan göra en intresseanmälan via mail. Dessa personer har företräde vid antagning, ifall gruppen blir full. Så det är bra om man anmäler sig via mail tidigt.

 

Hör av er om ni undrar över något. Kontaktuppgifter finns under "Kontakt".

 

Våra instruktörer är alla licensierade av  SJJF (Svenska Ju-Jutsuförbundet).

 

Vi är även medlemmar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

 

Saknar ni någon information, finns mer info på:

http://www.kistajjk.se  /  https://www.facebook.com/KistaJJK

Kista JJK på Youtube   /   Svenska Ju-jutsuförbundet

 

Vill du göra en intresseanmälan? Skicka ett mail med ditt barns namn, ålder och om barnet har någon Ju-jutsugrad (tränat), sedan tidigare. Intresseanmälan skickas till: japanskjujutsu@kistasc.com

 

Har barnet provtränat och vill fortsätta, eller tränat i en annan klubb tidigare, så behöver barnet först bli medlem hos oss, för att kunna fortsätta träna?

För att bli medlem, klicka på denna länk och välj "Japansk Ju-jutsu".

 

Medlemsavgiften och andra avgifter, faktureras via Qvickly. Vänligen öppna och titta på fakturan som kommer på mail, för att se om den kommer från oss, och vad den avser.

Vi erbjuder flera sätt att betala, såsom Swish, Kort, Faktura och Delbetralning.

Terminsstart Knattar
2024-05-12 15:42

Hej du som är intresserad av att börja träna Japansk Ju-jutsu, eller har barn mellan 6 och 9 år som vill börja träna hos oss.

Vill informera att Terminens träningar börjar tisdagen den 20 Augusti (V.34), klockan 18:00, och intresset är stort. Ni kan redan nu anmäla er för provträning via mail, så ni får en plats i vår kölista.

Vi har i år utökat antalet barngrupper till 3st. 2st för barn över 9 år och en för barn mellan 6 och 9 år. Barn 9 år och över kallas för "Barn nybörjare / fortsättning" och har andra träningstider, samt en separat flik på denna site. Där finns även mer information om den gruppen.

 

Dom som anmäler sig sent kommer in på en väntelista. Och skulle någon sluta i klubben så är det den som är först i listan som blir antagen först.

Dom som ställt sig i kö på FÖRRA terminens väntelista har förtur, och dom som fått vårt välkomstbrev via E-post i början av Augusti, är antagna, och behöver bara komma ner till vår lokal utan ytterligare anmälan. Däremot kan man förlora sin köplats om man INTE hör av sig eller väljer att INTE komma ner och träna. Och då ges tillfälle för personer på höstterminens kölista att få den platsen.

 

Och som vanligt. Hör ALLTID av er till instruktören (se kontaktinfo), om ni har frågor.

/Håkan, huvudinstruktör för Kista Japansk Ju-jutsu.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemsskap
Webshop
Webshop Fotboll
Webshop Handboll
Webshop Aerobics och Gymnastik
Stötta Kista SC
Samarbetspartner