Vill du börja i Kista SC. Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista SportsClub KFUM
P13 Blå

P13 Blå

Att spela fotboll är bland det roligaste vi vet. Laget är öppet för alla spelare och vi tränare jobbar aktivt med att anpassa utmaningarna för varje spelare utifrån dennes målsättning och behov.

 

Laget består av drygt 13 spelare men vi välkomnar fler som är intresserade av att testa på att spela med oss, oavsett om du spelat tidigare eller ej. Vill du komma och träna är du välkomna att ta kontakt med oss genom att skicka en ansökan via den här länken: Medlemsansökan.


Under hösten 2024 tränar vi utomhus på Kvarnbacka BP på tisdagar och torsdagar. Vi ser positivt på att spelarna även är aktiva i andra idrotter och har förståelse för att det i perioder kan påverka hur många träningar i veckan enskilda spelare är med på.

 

För att ta kontakt med oss angående träningsmatch, se under Kontakt. Om du vill börja spela hos oss, fyll i länken här: Medlemsansökan.

2022-11-23 15:40

Jätteduktiga killar som spelat Nacka cup fantastisk kul

 
Ansök om medlemsskap
Webshop Fotboll
Stötta Kista SC
Samarbetspartner