Vill du börja i Kista SC. Klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kista SportsClub KFUM

Artikel om aerobics på Nyhetsbyrån Järva
2023-01-26 11:53

Nyhetsbyrån Järva har publicerad en artikel om aerobics som vi har börjat har på Kista Sports Club:

 

Man kan fortfarande anmäl sig till aerobics, mer information finns på länken:

 

https://www.nyhetsbyranjarva.se/mamman-fran-sprakcafet-leder-ny-grupptraning-for-barn/

Familjeaktivitet 22:e januari
2023-01-13 12:53

Söndag 22:e januari - 12:30 till 15:00

 

Denna månads familjaktivitet är en introduktion till klubbens helt nya aerobicsaktiviteter. Aerobics är en träningsform som fokuserar på att använda kroppen på rätt sätt och få upp pulsen. Vi äter lunch tillsammans på Akalla By och aerobics på Husbyhallen.Vi har grupper för barn från 4 år ändå till vuxna! Ta med idrottsskor!

Skriv till ben.robertson@kistasc.com om du vill vara med och svara på frågorna.

1) Hur många kommer att äta/delta? 2) Har ni matallergier?

 

Eftersom chansen för bra snöläge i Akalla nästa söndag är låg provar vi en annan familjeaktivitet än planerat. Vi återkommer till pulkaåkning när snön är tillbaka. 

Nu är finalisterna till Guldhanden 2023 klara!
2023-01-05 18:42
Vår egen eldsjäl Filiz Sayin är nominerad

Vår flickansvarige  i fotboll, Filiz är nominerad! Läs nedan om vad det handlar om och till motiveringen av varför Filiz är nominerad. 

 

Dagligen bidrar eldsjälar via fotbollen till ökad integration och inkludering. För sjunde året i rad delar Sverige United ut stipendierna Guldhanden, Silverhanden och Bronshanden till några av dessa. 

Genom stipendierna vill Sverige United uppmärksamma och stötta personer som med hjälp av fotbollen skapar tillhörighet, sammanhang, kamratskap och trygghet, och därigenom bidrar till integration av barn och vuxna med olika bakgrund. Vi vet också att dessa eldsjälar ofta inspirerar andra att engagera sig för att förvandla främlingar till lagkamrater.

Vår priskommitté består av, Offsides chefredaktör Anders Bengtsson, elitdomaren Mohammed Al-Hakim, expertkommentator Irma Helin Zibanejad samt fotbollsspelarna Zećira Mušović och Ivo Pekalski. Deras utmaning är att utse vilka av årets nio nominerade som får ta emot stipendierna på totalt 100 000 kronor. Svaret får vi i februari.

 

Filiz Sayin, Kista SC, Stockholm    

Filiz har byggt upp och ansvarar för Kista SC:s flickverksamhet. Den innefattar förutom fotbollsträning även värdegrundsarbete, ledarutveckling och aktiviteter som bygger broar mellan åldersgrupper och kulturer. 

Hon vill ge alla barn möjlighet att ta del av fotbollen på olika sätt. Hon har bland annat medverkat till att barn som fyllt 13 år ska kunna prova på att vara domare. Det gör att fler flickor stannar kvar inom fotbollen.

Filiz är även involverad som ledare för konceptet Playmakers, fotboll med Disney-tema framtaget av UEFA och Disney. Syftet är att få flickor 5 – 8 år att börja spela fotboll. Spelare från äldre lag i föreningen fungerar som ledare för aktiviteten. Ett lyckat initiativ där de unga ledarna mognar och blir de yngre flickornas förebilder. 

 

Nu håller vi tummarna att Filiz vinner! 

2023-01-03 16:42

Månadsblad Januari 2023

Gott nytt år!
2022-12-30 10:59
Vi önskar alla ett gott slut och ett riktigt gott nytt år 2023!
 
Nyheter från våra grupper
Japansk Ju Jutsu Barn Avancerade, 20/01 12:01 
Japansk Ju Jutsu Barn Nybörjare / Fortsättning, 20/01 11:58 
Japansk Ju Jutsu Vuxna, 20/01 11:50 
Fotboll P07, 12/01 16:50 
Japansk Ju Jutsu Barn Nybörjare / Fortsättning, 11/01 13:14 
Japansk Ju Jutsu Stödmedlemar, 03/01 19:56